Hoe u uw koptelefoon kunt personaliseren met de Audeara Companion-app

De Audeara Companion-app is ontworpen om uw Audeara-producten naadloos aan te vullen en uw audio-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Download de Audeara Companion-app van Google Play Store (Android) of de Apple App Store.  Open de app en volg de aanwijzingen om via Bluetooth verbinding te maken met uw Audeara-koptelefoon.

Koptelefoon

A: Naam van aangesloten koptelefoon

B: Personalisatie gemakkelijk in- en uitschakelen vanaf het beginscherm

C: Koptelefoon instellingen

Koptelefoon instellingen

D: Geef de aangesloten Audeara-koptelefoon een andere naam om hem gemakkelijk terug te vinden in een Bluetooth-verbindingslijst.

E: Controleer welke firmwareversie is geüpload in de aangesloten Audeara-koptelefoon. Firmware-updates kunnen hier geüpload worden indien nodig.

F: Met 'Koptelefooninstellingen bijwerken' worden uw instellingen geüpload en opgeslagen op uw Audeara-koptelefoon.

Gehoorprofiel

Er zijn twee manieren om een gehoorprofiel aan te maken:

G: Een gehoorcontrole uitvoeren

H: Handmatig audiogram invoeren

Een gehoorcontrole uitvoeren

Opmerking: U wordt gevraagd om de gehoorcontrole in een rustige omgeving uit te voeren.

I: Dit gedeelte laat zien welk oor en welke frequentie gecontroleerd worden.

J: Draai aan de draaiknop om het volume aan te passen totdat u de toon nauwelijks hoort.

K: Boek gemakkelijk vooruitgang bij de gehoorcontrole.

Handmatig audiogram invoeren

L: Blader er gewoon doorheen en voer de gegevens van een bestaand audiogram voor elke frequentie en elk oor in.

Meer

1. Een account aanmaken / aanmelden
Maak een account aan om ervoor te zorgen dat u na verloop van tijd toegang hebt tot uw luisterprofiel(en).

2. Mijn gegevens
Als u een kopie van uw gegevens wilt aanvragen en/of wilt dat wij uw gegevens verwijderen, kunt u dat hier doen.

3. Instelling apparaat
Stap-voor-stap-handleidingen om uw Audeara-apparaten in te stellen. Inclusief “Tv Streamer Setup” - deze stap-voor-stap handleiding helpt uw klanten snel verbinding te maken en in een mum van tijd te genieten van hun favoriete tv-programma.

4. Synchroniseren met Apple Health (Deze functie is alleen beschikbaar op Apple iPhone)
Als u dat wilt, kunt u ervoor kiezen om uw gehoorprofiel te delen met Apple Health.

5. Ondersteuning
Ga naar Audeara's ondersteuningscentrum waar u ondersteunende artikelen kunt vinden, of neem eenvoudig contact op met het Audeara-ondersteuningsteam voor hulp.

6. Feedback
Deel uw gedachten en suggesties direct via de app om ons te helpen uw ervaring te blijven verbeteren.

7. Geef Auddeara een recensie
Laat een recensie/waardering achter in de app store om openbare feedback te geven aan ons en andere gebruikers.

8. Algemene voorwaarden
Bekijk de juridische algemene voorwaarden van de Audeara Companion-app.